• Boris Pijlman.
• Boris Pijlman. Foto: Ronald Tukker

Boris Pijlman naar Sleeuwijk

SLEEUWIJK/GORINCHEM • Boris Pijlman verruilt zaterdagtweedeklasser SVW per direct voor competitiegenoot Sleeuwijk.

Bij Sleeuwijk wordt Boris Pijlman herenigd met broer Sten (ex-BZC'14), die afgelopen zomer dezelfde overstap maakte. Pijlman (ex-Nivo Sparta) is voor zijn nieuwe club meteen speelgerechtigd, maar is nog wel herstellende van een kruisbandblessure.


Bryan Janssen naar Kozakken Boys

WERKENDAM • Kozakken Boys heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met doelman Bryan Janssen. De 27-jarige sluitpost komt over van competitiegenoot ASWH en tekent een contract voor twee seizoenen op De Zwaaier. 

“Bryan heeft bewezen dat hij een meer dan uitstekende keeper op dit niveau is", vertelt technisch directeur Johan van der Werff op de website van Kozakken Boys. "Hij heeft een imposant figuur, is sterk in de één-tegen-één en met zijn lengte heeft hij een grote reikwijdte.” Janssen geeft aan er erg naar uit te kijken, om voor Kozakken Boys te mogen spelen. "Kozakken Boys is één van de grootste amateurclubs van Nederland. Het is een hele mooie club met veel ambitie en het sportpark spreekt voor zich”, stelt de doelman. "Gezien mijn leeftijd, ambitie, thuissituatie en werk vind ik dat ik deze stap nu moet maken. Ik heb in het verleden meerdere keren op De Zwaaier gespeeld. Er is altijd veel publiek, dat heel erg meeleeft met de club. Daar houd ik erg van.”