Gouderak haalt uit

den haag • Het bezoek van Gouderak aan het Haagse Ster Wanica leverde de ploeg van trainer Wynoud Slegtenhorst een fijne 2-5 overwinning op. Even leek het erop dat de Gouderakkers een lastige middag tegemoet gingen. De thuisploeg kwam namelijk al snel op 1-0. Nog voor rust zetten de gasten dit recht dankzij treffers van Bob Olde Heuvelt (2x) en Yuri Kool (2x). Na rust knalde Milan Kool een strafschop binnen en beleefde Gouderak-doelman Edo van der Post juist een fijn moment door een elfmetertrap te stoppen.

Cabauw verloor in en tegen Zwammerdam na een 0-1 voorsprong met 6-1. "We hadden ons kunnen ingraven, maar dat is niet mijn speelstijl,” vertelde Cabauw-trainer Herman Verrips. SPV'81 verloor in Waddinxveen met 2-1 van Be Fair. De gasten namen brutaal de leiding, maar de thuisploeg was gedurende 90 minuten de bovenliggende partij.