• Belangstellenden tijdens de presentatie van het project.
• Belangstellenden tijdens de presentatie van het project. Foto: aangeleverd

Veel belangstelling voor woningbouwproject De Bolderkade

Algemeen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Lambrane Ontwikkeling en Mattone Bouwmeesters hebben donderdag het project De Bolderkade gelanceerd. 

Dit was de opmaat naar de start van de verkoop in de tweede helft van december. 

Het project is gepland aan de IJsseldijk-Noord 55B in Ouderkerk aan den IJssel. De gemeenteraad moet officieel nog groen licht geven voor De Bolderkade, maar de ontwikkelaar ziet dat met vertrouwen tegemoet. 

“De locatie, die in de volksmond bekend is als het Avia-terrein, is de afgelopen jaren grondig gesaneerd en klaar voor een nieuwe toekomst. Zoals de experts dat noemen: klaar voor ‘wonen met tuin’, wat -op natuur na- de beste classificatie is”, stelt Arjan Buitelaar namens Lambrane Ontwikkeling.

Grote diversiteit
Het plan De Bolderkade omvat 42 woningen met een ‘grote diversiteit in grootte, aantal kamers en in prijsniveau’.

Buitelaar: “Op het gebied van installaties worden de nieuwste technieken toegepast. Uiteraard zijn de woningen gasloos en volledig voorzien van vloerverwarming. Iedere woning heeft tenminste één overdekte parkeerplaats, ook zijn er appartementen met een extra eigen parkeerplaats.”

Volgens Buitelaar is er veel belangstelling voor het project: “Het was donderdag druk bij de start van de lancering. De grote interesse is inmiddels kenbaar gemaakt via de project-website: www.bolderkade.nl