Prijzen voor Chon Kyong in Zevenhuizen

zevenhuizen/schoonhoven • Tang Soo Do-vereniging Chon Kyong uit Schoonhoven mocht zaterdag eindelijk weer eens ‘los’ op een groot internationaal evenement. Dat was ook te merken aan het enthousiasme waarmee de sporters zich presenteerden op de onderdelen sparren, loopvormen en loopvormen met wapens.

Het toernooi in Zevenhuizen telde rond de 300 deelnemers uit Nederland, België, Denemarken, Polen en de Verenigde Staten. 

Voor Matthanja de Kluijver, Jesse Klomp en Tobias de Groot uit Schoonhoven was het de eerste keer, dat ze aan een internationaal toernooi meededen. Matthanja hierover: "Ik vond het spannend en leuk om ook anderen te zien sparren.” Hij werd op dit onderdeel derde. Ook Tobias ging met brons terug naar huis.

Glan Scheer uit Schoonhoven stond drie keer op de zilveren plek van het podium met de onderdelen sparren, loopvormen en loopvormen met wapens. 

Chiel Pellekoren was trots op zijn leerlingen. Voor de zwarte banders was de tegenstand groot. Naast meedoen werkten zij mee aan de opbouw van het toernooi en waren zij scheidsrechter in de wedstrijden van de jeugd.