Klaverjassen

ouderkerk a/d ijssel • Wie wil klaverjassen en in Ouderkerk a/d IJssel of omgeving woont, kan zich aansluiten bij het klaverjasclubje in zorgcentrum Geerestein. Voor meer informatie: Bets Scherpenisse, 06-10687188.


Bijeenkomst historische vereniging 

lekkerkerk • Historische vereniging 'Lekkerkerk door de tijd' houdt woensdagavond 16 november haar najaarsbijeenkomst in de muziekzaal van Amicitia, ingang Korte Achterweg. Aanvang 20.00 uur. 

Allereerst worden de aanwezige leden bijgepraat over het wel en wee van de vereniging. Ook kan ook weer uit een voordracht van vier panden gekozen worden, die tijdens de jaarvergadering in het voorjaar van 2023 in aanmerking komen voor de Maartje van Limborgpenning. 

Na de pauze verzorgt Jan Ooms een presentatie over zijn museum de Vrijheid in Opperduit. De bijeenkomst is bedoeld voor leden, maar ook overige belangstellenden zijn welkom. 


Speculaaspoppen Crescendo 

krimpen a/d lek • Ook dit jaar houdt muziekvereniging Crescendo in Krimpen aan de Lek een speculaaspoppenactie. De vrijwilligers komen hiervoor deze week aan de deur. De opbrengst van de actie is om concerten en evenementen te organiseren.