Vogel- tentoonstelling

krimpen a/d ijssel • Vogelvereniging 'De Vogelvrienden' houdt vrijdag 18 en zaterdag 19 november weer haar jaarlijkse tentoonstelling in het clubgebouw aan de Vicenza 5. De openingstijden zijn vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Er is een verkoopklasse aanwezig. Ook wordt er een loterij gehouden.


Lichtjesavond

lekkerkerk • De Grote- of Johanneskerk (Kerkplein 4) in Lekkerkerk is op zaterdag 19 november van 16.00 tot 20.00 uur geopend voor iedereen die een overleden dierbare wil gedenken. Er klinkt rustige muziek, de kerk is sfeervol verlicht en er is de mogelijkheid om een lichtje aan te steken. Er zijn vrijwilligers voor een gesprek als daar behoefte aan is. Op zondagmorgen om 10.00 uur is er een gedachtenisdienst.


Eerste Krimpener-  waardse bridgedrive

krimpenerwaard • De bridgeclubs uit Bergambacht, Schoonhoven en Berkenwoude hebben de koppen bij elkaar gestoken en van daaruit is de overkoepelende Bridge Federatie Krimpenerwaard ontstaan. Nu de oprichtingsperikelen achter de rug zijn begint de federatie haar vleugels uit te slaan met als resultaat een eerste gezamenlijke bridgedrive in de Krimpenerwaard. De inschrijving is vrij voor alle bridgers. Deze bridgedrive vindt plaats op vrijdag 9 december in De Zwaan in Berkenwoude. De inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur wordt er gebridged. Kosten: 10 euro p.p. Aanmelden: bridgefederatiekrimpenerwaard@gmail.com.