Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

‘Sint in Schoonhoven’: Sinterklaas voor álle kinderen

Algemeen

SCHOONHOVEN • Het stadsfestival ‘Sint in Schoonhoven’ -een periode vol feestelijke activiteiten- gaat zaterdag 12 november van start. Ondernemers in de Zilverstad maken zich vanuit BIZ Centrum Schoonhoven warm om er -samen met consumenten- voor te zorgen dat ook dit jaar Sinterklaas een feest voor élk gezin is. In samenwerking met Stichting WelZijn Krimpenerwaard en Zilverstad Marketing zetten zij een inzamelingsactie op.

“Alle kinderen moeten zich kunnen verheugen op het Sinterklaasfeest,” stelt Kirsten Quaedackers, vanuit haar winkel en werkplaats Atelier Q, lid van BIZ Centrum Schoonhoven. “Omdat dit jaar het aantal gezinnen met financiële krapte is gegroeid, willen we samen met de consumenten onze schouders zetten onder een mooi initiatief.” 

Extra cadeau
Klanten wordt gevraagd om bij de Sintinkopen een extra cadeau aan te schaffen voor een kind dat anders geen cadeau zou krijgen. Deze kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende winkels en zijn bedoeld voor kinderen tussen de 0 tot 18 jaar.

De actie loopt vanaf de Sintintocht in Schoonhoven -aankomende zaterdag- tot 30 november. Stichting WelZijn Krimpenwaard zorgt ervoor dat de cadeaus op 2 december bij de juiste gezinnen terechtkomen.

Het volledige festivalprogramma van Sint in Schoonhoven is te vinden op www.sintinschoonhoven.nl.