Midland houdt Herdenkingsavond

regio • Uitvaartverzorging Midland organiseert op zaterdag 26 november weer haar jaarlijkse herdenkingsavond om dierbare overledenen te gedenken. 

De bijeenkomst vindt plaats om 20.00 uur  in Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31 te Benschop (ontvangst vanaf 19.30 uur.) 

Welkom
René Verweij namens Uitvaartverzorging Midland: "Een ieder is daarbij welkom, ongeacht door wie destijds de uitvaart verzorgd is."

Simply Joy
De avond wordt muzikaal ondersteund door koor Simply Joy uit Cabauw en soliste Elien van Overhagen.

Verweij: "Ook deze keer zal er een moment zijn om de namen te noemen van hen die overleden zijn. Wie hierbij aanwezig wil zijn wordt verzocht om zich uiterlijk 20 november aan te melden. Graag hierbij aangeven met hoeveel personen men komt en wiens naam er genoemd moet worden, met vermelding van de leeftijd op het moment van overlijden."

Aanmelden
Aanmelden bij voorkeur via info@uitvaartverzorgingmidland.nl, maar telefonisch kan eventueel ook: René Verweij, 06-53536888.

Verweij: "Na afloop is er nog even gelegenheid om met een drankje en hapje met elkaar van gedachten te wisselen, waarbij ook Claire van Spanje namens Nunazorg aanwezig zal zijn."