Bridgen voor het goede doel

berkenwoude • Stichting Goede Doelen Bridge organiseert op woensdag 28 december een ‘goede doel-bridge-event’ in cc De Zwaan te Berkenwoude. Het evenement beleeft zijn 20ste editie. De maximaal 72 paren krijgen een geheel verzorgde bridgedag aangeboden, compleet met koffie, lunch en diverse prijzen. Met het inschrijfgeld van  50 euro per paar steunen ze een goed doel: de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deelnemers aan de bridgedrive kunnen zich telefonisch aanmelden bij Johan Klaassen te Lekkerkerk, 0180-661102/06-53766443/johan.klaassen@tele2.nl. 


Jeu de boules-clinic 

lekkerkerk • JBV Nederlek organiseert vrijdag 28 oktober samen met TeamSportservice Krimpenerwaard een jeu de boulesclinic voor basisschoolleerlingen van groep 5 tot en met 8. De kinderen krijgen de eerst de basisspelregels uitgelegd. Daarna kunnen ze oefenen en spelen ze vervolgens een aantal onderlinge wedstrijden. Ouders en begeleiders zijn ook welkom. Deelname is gratis en de clinic duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het terrein van JBV Nederlek ligt aan de Tiendweg West 15A in Lekkerkerk. Inschrijven kan via www.krimpenerwaardactief.nl. 


'Meat & Eat'

regio • Kernkracht organiseert op vrijdag 21 oktober (van 17.30 tot 18.30 uur) ‘Meat & Eat’. Hierbij staat de deur open voor alle geïnteresseerden die meer informatie willen over ExpEx Midden-Holland (KernKracht). Ook is er dan weer (18.00-21.00 uur) een Ervaringscafé in Schoonhoven voor jongeren om samen te komen, spelletjes te doen en te chillen. Locatie: Welzijn Krimpenerwaard, Oranjeplaats 45B Schoonhoven. Deelname is gratis. Meer informatie www.KernKracht.nl 


'Schuilplaats voor eenzaamheid'

lekkerkerk • Op uitnodiging van de VVP-afdeling Lekkerkerk e.o. speelt Pauline Seebregts haar Voorstelling 'Schuilplaats voor Eenzaamheid'. Dit vindt plaats op zondagmiddag 30 oktober (aanvang 15.00 uur) in de Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk. De toegang is vrij, na afloop is er een open schaalcollecte.

'Schuilplaats voor eenzaamheid' is een voorstelling met verhalen van ‘gewone mensen'. Over wat eenzaamheid met je doet. En de vraag of eenzaamheid misschien toch ook een geschenk in zich draagt.

In de voorstelling haalt Pauline Seebregts verhalen op van mensen, jong en oud. Zie ook: www.pkn-lekkerkerk.nl/onzegemeente/vvp