Jongeren-inloopavonden

regio • Een onderdeel van het jongerenwerk van Gro-up zijn de verschillende 'inlopen' in diverse kernen van de gemeente Krimpenerwaard. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar. 

Zij kunnen met andere jongeren of de jongerenwerker een praatje maken, gamen, chillen, huiswerk maken of gewoon even niets. De entree is gratis en jongeren kunnen zonder aanmelden binnenlopen.

Overzicht
In enkele kernen heeft het jongerenwerk een eigen ruimte of maakt het gebruik van bestaande locaties om de inlopen te kunnen organiseren. In de inlopen in Lekkerkerk en Krimpen a/d Lek staat een pooltafel. In de andere inlopen is een PlayStation aanwezig, om elkaar uit te dagen voor een potje Fifa.

Een overzicht van de inlopen: dinsdagavond in Lekkerkerk (in Youth Only, aan de Koninginneweg) van 19.30 tot 22.00 uur; donderdagmiddag in Schoonhoven (Huis van Noord, Bergambachtstraat 3) van 15.00-17.30 uur (jongere leeftijd: 10 t/m 13 jaar); donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Bergambacht in Cosma Shiva (Meidoornstraat); vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur in Krimpen aan de Lek (Cultuurhuis, zij-ingang), Schoonhoven (Huis van Noord) en in Ons honk (Julianaplein) te Vlist op de laatste vrijdag van de maand.

Naast de inlopen heeft het jongerenwerk ook nog meidenwerk en 18 plus-activiteiten. 

Het meidenwerk speelt zich af op de derde vrijdag van de maand in Stolwijk, Dorpsplein 10, vanaf 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen meiden leuke dingen maken en worden bepaalde onderwerpen of thema's besproken.

‘Nieuwe vrienden’ is een activiteit voor 18-plussers, die iedere tweede en vierde vrijdag van de maand plaatsvindt in Bergambacht.

Aanmelden voor het meidenwerk en ‘Nieuwe vrienden’ kan vooraf bij de jongerenwerkers Moniek (06-30554740) of Ilona (06-45301839).