Gala-avonden De IJsselmannen

ouderkerk a/d ijssel • Shantykoor De IJsselmannen verzorgt op vrijdag 16 en zaterdag 17 december weer haar traditionele gala-avonden in De Drie Maenen te Ouderkerk aan den IJssel. Aanvang beide avonden om 20.00 uur. Voor de pauze is er een heel scala aan (soms nieuwe) vrolijke nummers en na de pauze zullen De IJsselmannen in hun musical '20 jaar De IJsselmannen' volop aandacht besteden aan het 20-jarig bestaan van het koor. Kaarten kunnen besteld worden bij koorlid Cees Minderhoud, via 06-51353515 of familie.minderhoud@planet.nl.


Busreis naar samenzangavond  

regio • Belangstellenden vanuit de Krimpenerwaard kunnen zaterdagavond 5 november met de bus naar een samenzangavond in de Laurenskerk te Rotterdam. Om 20.00 uur opent presentatrice Mirjam Bouwman het evenement onder leiding van Peter Overduin. Arjan Huizer en Peter Wildeman begeleiden de samenzang op het orgel en de vleugel. Het repertoire bestaat uit bekende Joh. de Heer- en geestelijke liederen. Belangstellenden die met de touringcar naar de Laurenskerk willen, kunnen zich vrijblijvend aanmelden. De bus wordt ingezet bij voldoende deelname vanuit de Krimpenerwaard. Meer informatie via: www.samenzangavond.nl


Geslaagde modeshow

lekkerkerk • De modeshow van WMW Dames- en Herenmode zorgde donderdagavond voor een volle bak in Amicitia. Het publiek kreeg een keur aan najaars- en wintermode te zien, geshowd door modellen uit Lekkerkerk en omgeving én deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Naast WMW haakten ook andere Lekkerkerkse winkeliers in op het evenement.