Pubquiz voor het goede doel

krimpen a/d lek •  Rotary Krimpenerwaard-West houdt woensdag 2 november weer een Back-to-school Pubquiz in Grand Café Siep in Krimpen aan de Lek. De opbrengst van deze kennisquiz, die onder leiding staat van Sander de Kramer, komt volledig ten goede aan het Sport- en Cultuurfonds. Dit lokale Rotaryfonds stelt kinderen in staat om deel te nemen aan sport- en muzieklessen en andere culturele activiteiten, wanneer de ouders dat niet (meer) kunnen bekostigen. De toegang is 25 euro per persoon, maar op deze avond is het ook mogelijk om een all-in arrangement te reserveren, waarbij er vier personen aan tafel zitten en er hapjes aan tafel worden geserveerd. Binnen dit arrangement zullen de drankjes onbeperkt aangeboden worden. Dit all-in arrangement kost 250 euro per tafel (voor vier personen). Aanmelden voor de pubquiz kan via: rckrimpenerwaardwest@gmail.com.


Activiteiten in herfstvakantie

krimpen a/d lek • In de herfstvakantie biedt het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek in samenwerking met Stichting Krak verschillende activiteiten aan.

Maandag 24 oktober, 14.00 uur: herfststukje maken en knutselen. Deelname: 3 euro p.p.

Woensdag 26 oktober, 14.00 uur: kinderbingo. Met vijf speelrondes, vier prijzen per ronde. Kaarten kosten 5,50 euro p.p. inclusief limonade/snoepje.

Vrijdag 28 oktober, 15.00 uur: Film: Casper’s Spookschool. Kaarten kosten 4 euro p.p.

Zaterdag 29 oktober, 19.00 uur: halloween disco. Toegang: 2,50 euro p.p.

Voor elke activiteit zijn apart kaarten te koop. Verzoek is dat kinderen niet alleen komen, maar onder begeleiding. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl of bij de receptie op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.