• René van Kooten.
• René van Kooten. Foto: Studio Oostrum

In kleedkamer met René van Kooten

capelle a/d ijssel • René van Kooten, gevierd musicalartiest én rockzanger, gaat samen met zijn publiek in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel Op zoek naar René. Vrijdag 21 oktober gaat het gebeuren. Echte fans kunnen deze week nog meedoen aan de winactie om kans te maken op een kleedkamerconcert van René.

René van Kooten zit dit jaar 25 jaar in het vak én is vijftig jaar geworden. Reden genoeg voor een persoonlijke theatershow waarin hij zijn veelzijdigheid laat zien. Want wie is René eigenlijk? Musicalacteur? Rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader?
Samen met zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen (The bodyguard, R&B Old Skool, Thank God it's Donna), een swingende, rockende liveband én dus met zijn publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen. Zelfspot, humor, bekende liedjes uit zijn carrière zijn de ingrediënten van deze theatershow. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van René.

Wie de zanger graag even voor zichzelf heeft, kan meedoen met de winactie van het Isala, die driemaal twee backstagepassen verloot. Meedoen kan door een mail te sturen naar publiciteit@isalatheater.nl onder vermelding van met wie je het miniconcert wilt bijwonen en koop alvast kaarten voor de voorstelling. De winnaar wordt zaterdag 15 oktober bekendgemaakt.

Aanvang: 20.15 uur. Kaarten kosten 35 euro.