Ronald Snijders in Het Kwartier Stolwijk

stolwijk • Cabaretier Ronald Snijders staat vrijdag 30 september met zijn programma 'Een avond met mij' in Het Kwartier in Stolwijk.

Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In 'Een avond met mij' gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.
De voorstelling in Het Kwartier begint om 20.15 uur, tickets à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via nieuws@hetkwartierstolwijk.nl.


Film 'The Father' in De Tuyter op Wereld Alzheimerdag

krimpen a/d ijssel • Op Wereld Alzheimerdag, woensdag 21 september, wordt in Theater de Tuyter in Krimpen aan den IJssel de film 'The Father' vertoond.

The Father, met Anthony Hopkins en Olivia Colman, vertelt het verhaal van Anthony. Hij wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinsd.

Voor en na de film is er een optreden van de bluesband H.B. Stroll en wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. Tevens kan er informatie worden ingewonnen over Stichting Alzheimer Nederland. Kaartjes zijn voor vijf euro verkrijgbaar via www.uitagendakrimpen.nl of bij het bespreekbureau in De Tuyter aan de Nachtegaalstraat 8.