Man raakt met scootmobiel te water

lekkerkerk • Aan de Loet bij Lekkerkerk is woensdag een man met zijn scootmobiel (gedeeltelijk) te water geraakt. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de man, die even in het water lag, nagekeken. De brandweer haalde de scootmobiel op de kant. 


Badmintonnen bij BC Vlist

vlist • Na een door corona gebroken badmintonseizoen is BC Vlist verheugd om vanaf 30 augustus de draad weer op te pakken.

Door het uitblijven van de regionale competitie hielden de badmintonners van BC Vlist vorig seizoen een eigen, interne competitie. Wegens succes wordt dit ook komend seizoen herhaald. Daarnaast gaan de badmintonners in het nieuwe seizoen bij badmintonverenigingen in de omgeving op bezoek, dan wel ontvangen ze de regio-opponenten in Haastrecht voor een vriendschappelijke krachtmeting.

Op de dinsdagavond wordt er van 20.00 tot 22.00 uur in sporthal Concordia te Haastrecht een gezellig potje badminton gespeeld: laagdrempelig en voor alle speelsterktes. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Belangstellenden mogen het drie keer gratis en vrijblijvend uitproberen. 

q www.bcvlist.nl


Vogelmarkt

bergambacht • Vogelvereniging De Vogelvrienden houdt zaterdag 27 augustus weer een vogelmarkt in het clubgebouw aan de Dijklaan 57 te Bergambacht. Vogelhandelaar Sanders is aanwezig voor de aan-/en verkoop van vogels. Daarnaast zijn er, naast het normale voer, ook pinkeys, buffalo's en bloedluisbestrijdingsmiddelen op voorraad. Het clubgebouw is hiervoor geopend van 9.00 tot 12.00 uur.