Vakantieopening Dorcas Bergambacht

bergambacht • De kringloopwinkel van Dorcas Bergambacht is in de zomervakantie tot en met vrijdag 12 augustus alleen op de zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend. Daarna is de kringloophal op het Bergambachtse bedrijventerrein weer open op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.


Concert in De Tulp

bergambacht • Rasha Mansour geeft zondag 7 augustus een concert in 'De Tulp' te Bergambacht. Jan van Lier begeleidt haar op piano.

Sopraan Rasha Mansour is een klassiek geschoolde allround zangeres. Tijdens uitvaarten biedt haar a capella zang emotionele troost. Ook zingt zij bij die gelegenheden met begeleiding van piano of harp en treedt ze op bij huwelijksceremonies en andere gebeurtenissen. Tenslotte verzorgt zij gastoptredens bij diverse koren en verenigingen. Het repertoire van Rasha bestaat uit klassieke muziek, musicals, religieuze en Nederlandstalige muziek. Bovendien zingt ze steeds vaker jazz, popmuziek en andere genres.

'De Tulp', aan de Burgemeester Huijbrechtstraat 2 te Bergambacht, is zondag 7 augustus open vanaf 14.30. Het optreden begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 3 euro, belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden bij WelZijn Krimpenerwaard: 085-0662370 of info@welzijnkrimpenerwaard.com