Afbeelding

‘Pasar Zomer’ in Hart van Krimpen/Crimpenhof

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Zaterdag 2 juli staat het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel in het teken van de Pasar Zomer. Er zijn gratis workshops en optredens op het Raadhuisplein en binnenin winkelcentrum Crimpenhof.

Op het Raadhuisplein (Trouwplein) staat van 11.00 tot en met 18.00 uur een Molukse/Indische markt opgesteld, met onder andere kraampjes met Oosterse hapjes. Ook zijn er live-optredens van Gordon Smith en de partyband RemmenLos. 

Intermezzo
De presentatie van het podiumprogramma is in handen van Willem Matapere, die samen met MaLa.Xs ook voor een muzikaal intermezzo zorgt.

Kinderactiviteiten
Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er in winkelcentrum Crimpenhof gratis kinderactiviteiten, workshops en demonstraties. Onder andere demonstraties Jospan (Molukse linedance), kaarten maken en Beweeg je Brein onder leiding van Laura Kerszenblat.

Ook hebben enkele ondernemers een kraam met aanbiedingen voor hun deur staan.

Partyband
Het belooft volgens de organisatie een gezellige culturele dag te worden met als feestelijke afsluiting de partyband RemmenLos. Zij spelen twee sets: van 15.30 tot 16.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie over Pasar Zomer op de website van Winkelcentrum Crimpenhof of op Facebook/Instagram.