Joris Linssen & Caramba.
Joris Linssen & Caramba. Foto: aangeleverd.

Kaartverkoop De Tuyter van start

krimpen a/d ijssel • De kaartverkoop van de theaterprogrammering (septemver-december 2022) van De Tuyter in Krimpen aan den IJssel gaat dinsdag 14 juni van start via www.uitagenda.krimpen.nl.

Het theaterprogramma biedt naast (familie)films, pubquizzen en comedy avonden (met onder anderen Kirsten van Teijn) ook muziekoptredens van onder anderen Joris Linssen & Caramba, Tribute Eric Clapton en zangkoor Onomatopee. Marjolein Meijers, bekend van de Berini's, komt in november naar het theater. In oktober tijdens de Kinderboekenweek en in de kerstvakantie zijn er voorstellingen voor de jeugd.

Het naastgelegen Eetcafé De Crimpenaar verzorgt arrangementen rondom de voorstellingen. Met bijvoorbeeld een theatermenu, een high wine met twee glazen wijn en hapje en zelfs pubquiz arrangementen met borrelplanken. De arrangementen zijn bij te boeken bij de tickets.

Uitgebreide informatie over alle voorstellingen staat op www.uitagendakrimpen.nl. Tickets zijn via dezelfde website te verkrijgen en op doordeweekse dagen tussen 9.00-12.00 uur aan de balie van De Tuyter (betalen met pin). Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar voorafgaande aan de voorstelling (betalen met pin). De bijbehorende programmaboekjes zijn, naar verwachting, vanaf eind juli verkrijgbaar bij De Tuyter en online in te zien op de website van Uitagenda Krimpen.