Ammerstol kiest voor recreatief niveau

ammerstol • Het gedegradeerde Ammerstol komt komend seizoen niet uit in één van de nieuw te vormen vijfde klassen. De Ammerse zaterdagclub kiest voor een kortstondig verblijf in een recreatieve klasse. 

Door een gebrek aan volwaardige basisspelers en veel blessures kon Ammerstol dit seizoen in de vierde klasse bepaald niet imponeren. Van de 26 wedstrijden won de dorpsclub maar een ontmoeting. 

Twee keer werd er gelijkgespeeld en 23 duels gingen verloren. 

Nog jonger
“We gaan na het vertrek van Rick Looren de Jong (Lekkerkerk), Wilco van Abcoude (Bergambacht), Daan van den Vlies (Stolwijk) verder met een nog jonger team op een lager niveau en hopen over twee à drie jaar weer met een prestatief team terug te komen in de vijfde klasse,” aldus elftalleider Ben de Lange.


FC Perkouw houdt jubileumloterij

berkenwoude • FC Perkouw bestaat in augustus vijftig jaar. Tot en met december wordt dit heugelijke feit gevierd met allerlei activiteiten en een groot feest op zaterdag 27 augustus. 

Ook wordt er een jubileumloterij georganiseerd met diverse prijzen, zoals barbecues, Playstations en een reischeque als hoofdprijs van 2.500 euro met 500 euro zakgeld.

Opbrengst
De loten kosten 5 euro per lot en de opbrengst komt ten goede aan de jeugd en accommodatie van FC Perkouw.

Organisator en 'Perkouw-man' Marcel Butter overhandigde afgelopen week het eerste boekje loten aan voorzitter Wim van Wijngaarden. Ze hopen beiden op een goede verkoop.