Meezingen tijdens Promconcert

krimpen a/d lek • Wie altijd al eens aan een groot muziekspektakel heeft willen meewerken, kan nu zijn of haar kans pakken. 

Het symfonisch blaasorkest van muziekvereniging Crescendo organiseert op 26 november haar Promconcert naar aanleiding van het 120-jarig jubileum. 

Het moet een gevarieerde avond worden met een bekende Nederlandse artiest, het orkest, een band en een koor. Daarom wordt er speciaal voor dit Promconcert een gelegenheidskoor gevormd. 

Repetities
Onder leiding van Matthijs Hoogendijk studeren de deelnemers in tien à twaalf repetities het koor-repertoire in voor dit concert, dat Crescendo in de sporthal De Walvis te Krimpen aan de Lek gaat geven.

Op het programma staan bekende klassiekers, zoals Cantique de Jean Racine van Fauré en A Concert Celebration van Andrew Lloyd Webber. Daarnaast Conquest of Paradise van Vangelis én verzorgt het koor de backing-vocals bij de popsongs van de bekende artiest. Wie dat is, houdt Crescendo nog even voor zich.

Ontbonden
Het promkoor wordt na het concert weer ontbonden. De 10 à 12 repetities zijn op maandagavond (met orkest) en/of vrijdagavond (alleen koor) te Krimpen aan de Lek en zullen plaatsvinden in de maanden september t/m november. De exacte data worden later bekend. Elke deelnemer krijgt zijn/haar 'stem' en partij op papier en indien gewenst op usb-stick aangeleverd.

Aanmelden kan tot 15 juni, er wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van 55 euro. Deelname staat open voor iedereen, met of zonder zangervaring. 

Aanmelden kan via: sbo@crescendokrimpen.nl of 06-43654923. Graag bij aanmelden naam, adres, zangervaring, stemsoort (sopraan, alt, tenor of bas) vermelden.