Summer FitFestival

regio • Gitte Burggraaf, Melanie Noordegraaf en Carla Timman, (sportondernemers) organiseren donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, in samenwerking met Team Sportservice Krimpenerwaard, de Summer FitFest. 

“Dit is een sportevenement in festivalvorm op het strand bij de Surfplas in Krimpen aan den Lek”, vertellen de initiatiefnemers. “Wij willen daarmee op een laagdrempelige manier én met een hoge funfactor mensen laten bewegen. Terwijl een DJ zorgt voor opzwepende deuntjes, hebben inwoners uit de Krimpenerwaard de mogelijkheid om te slowrunnen, suppen, bootcampen, boksen of een yogales te volgen.” 

Gezonde voeding
Dit alles vindt plaats van 9.30 tot 13.00 uur. Gitte: “Daarnaast kunnen de deelnemers zich laten adviseren over gezonde voeding of een stoelmassage boeken. Elke activiteit duurt 50 minuten en hiervoor wordt een kleine bijdrage van 5 euro per activiteit gevraagd."

Ook aan wie trek heeft gekregen van alle inspanning is gedacht. "De kracht van dit festival is de samenwerking en verbinding met lokale ondernemers. Daarnaast is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met het sportaanbod in de prachtige buitenruimte van de Krimpenerwaard.” 

Aanmelden
Vooraf registreren is nodig en kan via de website van Krimpenerwaard Actief op zoekterm: Summer FitFest.

“Wacht niet te lang, want het evenement heeft al vele inschrijvingen, en vol is vol”, aldus de initiatiefnemers.