• Bloemen bij het afscheid.
• Bloemen bij het afscheid.

Afscheid van bestuursleden

stolwijk • Tijdens een bijeenkomst in Het Kwartier heeft Stichting Stolwijk Ontmoet, eigenaar van Het Kwartier, afscheid genomen van drie bestuursleden. 

“Gedurende de coronaperiode was een dergelijke bijeenkomst niet mogelijk, nu was er dan eindelijk gelegenheid om hen - Joke Colijn, Gertjan Vendeloo en Pieter Bongers- officieel uit te zwaaien”, verklaart voorzitter Aris Neven. Hij blikte in een aantal anekdotes terug op de vaardigheden van de betrokken vrijwilligers en gebeurtenissen waarbij zij betrokken waren. Joke Colijn was, zoals Aris Neven betoogde, ‘vanaf het eerste uur een bestuurslid met een doortastend vermogen om Het Kwartier weer als een vitaal cultureel centrum neer te zetten." Gertjan Vendeloo, die enkele jaren als penningmeester van de stichting fungeerde, werd eveneens bedankt voor zijn bijdrage binnen het bestuur. Aris Neven: “Veel financiële vraagstukken en regelingen zijn door hem op adequate wijze aangepakt.”
Pieter Bongers tenslotte werd in het zonnetje gezet voor zijn secretariële werkzaamheden, waarbij hij als schakel tussen gemeente, gebruikers van Het Kwartier en het bestuur fungeerde. De drie scheidende functionarissen werden door Aris Neven voorzien van cadeaus en bloemen.
Inmiddels is het stichtingsbestuur weer met nieuwe bestuursleden gecompleteerd: in de afgelopen twee jaar traden Christianne van Overmeeren, Charony van Keulen en Marcel van Kersbergen toe.