• Vrijwilligers met de kapzak.
• Vrijwilligers met de kapzak. Foto: Janet de Graas

Inschrijven voor Jeugdavondvierdaagse Gouda

Algemeen

GOUDA/KRIMPENERWAARD • De stichting Jeugdavondvierdaagse in Gouda nodigt kinderen/jongeren uit om deel te nemen aan de speciale 62ste editie: ‘Avondvierdaagse Gouda 750 jaar’. 

De vierdaagse wordt gehouden op 17, 18, 19 en 20 mei in en rond Gouda. “Deze avondvierdaagse staat in het teken van de viering Gouda 750 jaar, met als afsluiting een historische intocht op de laatste avond”, legt Linda Verschut namens de organisatie uit. “Dit jaar hebben wij eenmalig naast de 5 kilometer- ook een 10 km-route. Voor die laatste afstand kunnen we nog wel wat inschrijvingen gebruiken.” 

Ook begeleiders die vier avonden meelopen kunnen zich aanmelden. Zij ontvangen bij inschrijving een medaille en een goodiebag, in de vorm van een knapzak. Het eerste moment van inschrijven was maandagavond. Tot en met 16 mei bedraagt het startgeld 7,50 euro per persoon. 

Op dinsdag 17 mei, wanneer de avondvierdaagse van start gaat, is er nog gelegenheid tot inschrijven tussen 15.00 tot 18.00 uur in de keet op het achterste gedeelte van parkeerterrein Klein Amerika. Deelname kost dan echter 10 euro per persoon.

Linda Verschut: “Deelnemers wordt gevraagd zich vrijdagavond tijdens de intocht in een historisch, dan wel fantasierijke uitdossing te hullen in relatie met Gouda750.”

Alle informatie en inschrijven, zie de website.