Fashion-acties in Crimpenhof

krimpen aan den ijssel • De mode-ondernemers van winkelcentrum Crimpenhof zijn klaar voor het voorjaar: zij hebben de nieuwste voorjaarscollecties in hun winkels hangen. Dit willen ze graag onder de aandacht brengen, zodat iedereen inspiratie op kan doen voor een nieuwe voorjaarsgarderobe.

Tot en met woensdag 13 april kan iedereen meedoen aan de winactie ‘Er op je Paasbest uitzien?' Om kans te maken op 100 euro shoptegoed van één van de mode-ondernemers kunnen klanten een kaartje invullen en deponeren in één van de twee inleverbussen, op het plein bij Devon Tearoom en op het plein bij de Hema. Bij alle modewinkels zijn deelnamekaartjes voor deze actie verkrijgbaar.

Omdat het vorig jaar een groot succes was, komt Jel_nl, dé Budget Fashion Junkie, weer naar Crimpenhof. Belangstellenden moeten vooral de social mediakanalen van winkelcentrum Crimpenhof in de gaten houden voor de leukste fashionvlogs van Jel_nl Donderdag 14 april maakt zij in haar vlog ook de prijswinnaars van de ‘Er op je Paasbest uitzien?’ bekend.

q www.crimpenhof.nl