Jubileumconcert en muziekbingo in Cultuurhuis

krimpen aan de lek • Zaterdag 9 april vindt het jubileumconcert van popkoor Topaz plaats in het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek. Na een jaar geduld mogen en kunnen ze nu hun 15-jarig jubileum vieren met publiek.

Het programma bestaat uit een doorsnede van het Topaz-repertoire: oude en nieuwe nummers, ingetogen ballads, stevige hardrock, afgewisseld met af en toe een meezinger.
Aanvang: 20.00 uur, tickets à 10 euro  zijn online verkrijgbaar via de website of bij de receptie.

Donderdag 14 april organiseert het Cultuurhuis een Muziekbingo voor Oekraine. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een speed-rondvaart op een speedboot over de Lek; toegangstickets voor een Tributeband naar keuze in het Cultuurhuis; bierpakketten en diverse waardebonnen. DJ Jeroen B maakt er een groot feest van voor het goede doel. Zaal open om 19.00 uur; toegangskaarten kosten 12,50 euro.

q www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl


Rommelmarkt Cabauw

cabauw • Zaterdag 9 april wordt weer de jaarlijkse Cabauwse Rommelmarkt gehouden. Deze vindt zoals altijd plaats op het parkeerterrein van 'In 't Witte Paard', aanvang 10.00 uur. Rond de middag is het Cabauws Weteringkoor van de partij om hun steentje bij te dragen aan een hopelijk mooie opbrengst. Deze is geheel bestemd voor het onderhoud van de Heilige Jacobuskerk in Cabauw.