• De nieuwe wasstraat van M. De Koning.
• De nieuwe wasstraat van M. De Koning. Foto: Jan Timmer

Nieuwe (geavanceerde) wasstraat M. de Koning

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De meest geavanceerde autowasstraat van de Krimpenerwaard is sinds kort te vinden in Krimpen aan den IJssel.

M. de Koning Autobedrijven nam onlangs de Washtec XL Pro in gebruik op zijn terrein op bedrijventerrein Stormpolder. Een pure aanwinst voor iedereen die zijn of haar auto wil wassen op de meest geavanceerde en duurzame wijze. 

“We zijn zeer blij met deze nieuwe aanwinst”, vertelt Gijs Eerland, manager Kwaliteit en Projecten bij M. de Koning Autobedrijven. “In vergelijking tot onze vorige wasstraat heeft de Washtec XL Pro een aantal noviteiten te bieden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort. Zo is er een app beschikbaar, waarmee je kunt reserveren en vooraf kunt betalen én zelfs kunt zien of het druk is op het terrein voor de wasstraat.”

Maximaal resultaat
Prettig aan de Washtec XL Pro is bovendien dat deze wasstraat hoger en breder is dan de vorige en voorzien van onder meer een hoge druk voorwaspomp van extra zwaar kaliber voor een maximaal resultaat.

Eerland: “Kortom, een topinstallatie waar we heel veel mensen een plezier mee doen, zo is al gebleken uit de reacties sinds de nieuwe wasstraat open is.” 

De hele maand april is het extra aantrekkelijk om kennis te komen maken met de carwashsensatie van M. de Koning. Het duurste wasprogramma wordt dan tijdelijk aangeboden voor 7,95 euro (in plaats van 13,95 euro).

Jan Timmer