4Eenakterfestival in Theater Concordia

haastrecht • Na twee jaar van stilte is het dan eindelijk zover: voor de tiende keer organiseert De Schijnwerper uit Haastrecht op zaterdag 9 april (aanvang 20.15 uur) het 4Eenakterfestival, waarbij vier toneelverenigingen uit de regio op de planken staan. De genodigde verenigingen zijn dit jaar: Maatje Meer, De Theaterbakkerheij en Artoha.

De Schijnwerper speelt onder regie van Egon van Enk ‘Suite 719.’ Deze eenakter gaat over twee ouders, die op het punt staan om te gaan trouwen. Hun dochter heeft zich echter opgesloten in de badkamer. Dat levert hilarische én ontroerende momenten op. Het stuk wordt gespeeld door Cor van Dijk, Conny van Buren, Danilo Mak en Jantine van Dijk.
Maatje Meer is een theatercollectief bestaande uit Truike Reichert, Eugenie van Vendeloo, Berradina Hek en Esther Casimir. Zij spelen de voorstelling ‘Hoe VET is dat!?' De Theaterbakkerheij brengt dit jaar de monoloog ‘Annefleur' van de jonge en veelbelovende speelster Sanne Maas, onder regie van John de Heij. Artoha verrast het publiek met hun voorstelling ‘Ik huil mijn vaders tranen' met de speelsters Annelies Sibbes en Helma Dekker, geregisseerd door Randy van Vliet. Tussen de eenakters door wordt het publiek muzikaal vermaakt door Maxim Bik (piano) en Sanne Maas (zang).
Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: www.deschijnwerper.nl of via 0182-502652. De entree bedraagt 12,50 euro per persoon. De kassa en foyer gaan om 19.30 uur open.