Dilettant in extremis naar winst

ottoland/krimpen aan de lek • De 2-3 overwinning van Dilettant bij VVAC was er één in de categorie 'erg lekker'. "Lijkt me wel", grijnsde trainer Edward Knook breeduit. "Toen we in de 86ste minuut op een 2-1 achterstand kwamen, hield ik er geen rekening meer mee dat we met een driepunter uit Ottoland zouden vertrekken. Maar dat gebeurde dus wel. Heerlijk! Na al die gelijke spelen dit seizoen is het fijn dat het kwartje nu eens onze kant opvalt." Het duurde tot de 70ste minuut voordat de openingstreffer viel: Jimmy Konings scoorde de 0-1. In de 82ste en 86ste minuut sloeg het opportunistisch spelende VVAC terug met twee goals, gevolgd door de gelijkmaker van Joey van Bussel in de 91ste minuut. Het was 'oude rot' Jesper van den Adel die diep in blessuretijd de 2-3 tegen de touwen werkte nadat VVAC kort daarvoor een flinke kans op 3-2 had gemist.