Ammerstol krijgt er 7 tegen

ammerstol • Ammerstol verloor in Boskoop met 7-1 van nummer twee Floreant. Doelman Arjan Hazewinkel, die er met een ingescheurde enkelband lang uitlag, had zich een betere rentree gewenst. De Ammerstollenaren konden twintig minuten stand houden, waarna binnen korte tijd de thuisclub drie keer scoorde. “Daar kon Arjan niets aan doen,” stelt elftalleider Ben de Lange. “Na de 4-0 scoorde Rick Looren de Jong tegen, maar in de tweede helft kwamen we er niet meer aan te pas.”

SV Lopik won met 2-1 van HSSC’61 uit Hei en Boeicop en gaat als nummer vier op de ranglijst aan de leiding in de tweede periode. De Lopikenaren namen voor rust een voorsprong via Bas Landman, die de doelman verraste met een lob. Dave van den Akker verdubbelde in de tweede helft de score. Daarna verzuimde de thuisclub de knock-out toe te dienen. De gasten, die eerder al op de paal schoten, kwamen niet verder dan de aansluitingstreffer.