• De inzendingen worden tentoongesteld.
• De inzendingen worden tentoongesteld. Foto: Rob Glastra Fotografie

Inschrijving Silver Challenge Silver van Nationale Zilverdag is geopend

Algemeen

SCHOONHOVEN • De inschrijving voor de Silver Challenge tijdens de Nationale Zilverdag in Schoonhoven is geopend.

De Silver Challenge is een van de must-sees tijdens de Nationale Zilverdag op Tweede Pinksterdag. De tentoonstelling, waarbij mooie prijzen zijn te winnen, is een uitdagende challenge voor vakmensen én creatievelingen zonder de titel edelsmid. Het thema van de Silver Challenge dit jaar luidt: Pixel.

Publiekstrekker

De tentoonstelling met wedstrijdelement Silver Challenge is elk jaar een grote publiekstrekker. In de afgelopen jaren was er verrassend werk te zien. Er zijn mooie prijzen te winnen, maar de belangrijkste is natuurlijk: eeuwige roem. De werkstukken van de Silver Challenge worden elk jaar professioneel vastgelegd door een fotograaf. Tijdens de Nationale Zilverdag worden de werken tentoongesteld in de Hoge Vierschaar onder het stadhuis van Schoonhoven.

Inzendingen

Er zijn twee prijzen te winnen: de Publieksprijs en een Vakjuryprijs. Het publiek kan digitaal én op locatie stemmen, eenmaal per persoon. Ook de Vakjury beoordeelt de inzendingen. Iedereen die wil meedoen, kan zich inschrijven via de website. De inzending moet linken aan het thema ‘Pixel’. Voor kinderen is er een Junior Challenge met hetzelfde thema.

Opgeven voor de Silver en Junior Challenge kan tot 18 maart via www.zilverdag.nl/silverchallenge.