Afbeelding
Foto: VGBK

Samen Sterk!

Het verkiezingsprogramma van Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK) heeft als titel: ‘Samen Sterk’. Samen met inwoners, bedrijven en verenigingen werken wij als lokale politieke partij dagelijks aan een krachtige gemeente waar het goed wonen en werken is. 

Gemeente Belang Krimpenerwaard is diep geworteld in de lokale samenleving en kent een lange historie. Die historie gaat vele tientallen jaren terug in de gemeenten van voor de herindeling in 2015 en zelfs meer dan honderd jaar in de voormalige gemeente Vlist. 

Onze leden zijn veelal betrokken bij maatschappelijke initiatieven en vele verenigingen. Die brede inzet voor de samenleving ziet u ook terug in onze kieslijst waar opnieuw vijftig inwoners hun steun uitspreken voor Gemeente Belang Krimpenerwaard en hopen op uw stem. 

Door uw stem kan Gemeente Belang Krimpenerwaard haar werk voortzetten om samen de Krimpenerwaard verder te brengen.

Betrokkenheid
Dagelijks zie ik de hoge mate van betrokkenheid van onze inwoners bij hun directe omgeving. Die betrokkenheid past goed bij een maatschappij, waarbij de landelijke overheid een terugtrekkende beweging maakt. Vanuit de landelijke overheid worden veel nieuwe taken over de schutting gegooid. Gelukkig kan onze gemeente al die nieuwe taken goed aan, maar het gemeentebestuur en inwoners zijn steeds meer op elkaar aangewezen.

Goede communicatie is daarbij van groot belang. U moet als inwoners kunnen terugvallen op vertegenwoordigers die de plaatselijke situatie goed kennen en voor wie leefbaarheid in alle woonkernen voorop staat. Volksvertegenwoordigers die aanspreekbaar zijn!

Gemeente Belang Krimpenerwaard zet zich in voor uw directe leefomgeving. Dat doen we momenteel met zeven raadsleden en twee wethouders in het college van B&W. 

Ook de komende vier jaar staan wij graag weer klaar om samen met u te werken aan een gemeente waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Graag sluit ik af met de oproep: “Stem VGBK!”

Wisja Pannekoek,
Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK)