Andrew Roos wordt fractieadviseur van Stem van Krimpen.
Andrew Roos wordt fractieadviseur van Stem van Krimpen. Foto: Fiona Roos

Andrew Roos wordt fractieadviseur van Stem van Krimpen

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Andrew Roos, Krimpenaar van het jaar in 2015, heeft zich verbonden aan Stem van Krimpen als fractieadviseur.

Ruud Nelissen, voorzitter Stem van Krimpen: “We zijn bijzonder blij en trots dat Andrew zich aan onze partij heeft verbonden. Helaas is hij te druk voor het raadswerk door zijn betrokkenheid bij de oprichting van een Landelijk Moluks Monument, maar desondanks wil hij graag zijn kennis en ervaring inzetten voor Stem van Krimpen en ons mooie dorp. Andrew heeft samen met mij bij veel Krimpense gezinnen in de decembertijd voor onvergetelijke herinneringen gezorgd.”


Andrew Roos: “Een partij als Stem van Krimpen is in mijn ogen een weerspiegeling van de Krimpense samenleving, met een diversiteit aan mensen in hun partij wat mij aanspreekt. Ik spreek dan ook de hoop uit dat ik met mijn kunde en kennis een aanvulling kan zijn met adviezen op diverse onderwerpen die aan bod zullen gaan komen.” Roos wil zich onder andere bezig gaan houden met Winkelcentrum Crimpenhof, festivals en het woningtekort.