• De tennishal van My HealthClub is voorzien van zeven panorama-padelbanen..
• De tennishal van My HealthClub is voorzien van zeven panorama-padelbanen..

Nieuw: My PadelClub Krimpen (open huis op zaterdag 5 maart)

Zakelijk

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Met maar liefst zeven banen is My PadelClub, dat zaterdag 5 maart een open dag organiseert, de grootste indoor-padelaanbieder in de Krimpenerwaard. 

Het blauwe kunstgras, professionele verlichting, glazen wanden en gezellige horeca maken My PadelClub helemaal af. De populariteit van deze sport stijgt zo hard, dat er door het hele land in rap tempo sportaccommodaties worden omgebouwd tot padelcentra. 

Zo ook de tennishal van My HealthClub aan de Krimpenerbosweg 4 in Krimpen aan den IJssel, die de afgelopen maanden volledig is gestript en werd voorzien van zeven panorama-padelbanen.

Walk-in padeldag
Hoewel de eerste potjes al gespeeld zijn, houdt My PadelClub op zaterdag 5 maart, tussen 14.00 en 17.00 uur, de opening met een walk-in padeldag. Iedereen kan dan gratis kennismaken met deze sport. Bezoekers kunnen meedoen met een padelles voor alle leeftijden en niveaus. Gekwalificeerde trainers helpen met de techniek, tactiek en meer.

“Volg een gratis padelworkshop, speel een wedstrijd met anderen of kom gewoon een kijkje nemen en geniet daarna van een hapje, drankje en muziek”, nodigt het team van My PadelClub Krimpen belangstellenden uit. 

Nog nooit groeide een sport in Nederland zo hard als padel. Met haar oorsprong in Mexico, kwam padel, ook wel een kruising van tennis en squash genoemd, via Spanje naar Nederland. In Spanje is padel onder de jeugd al bijna zo groot als voetbal en ook in Nederland is de opmars in volle gang. De sport is dynamisch en sociaal; padel speel je altijd met z’n vieren. Het is ook erg geschikt voor bedrijfs- of familie-uitjes.

Laagdrempelig
My PadelClub richt zich met haar centrum op sportliefhebbers uit de wijde regio. Het is een laagdrempelige sport, waarbij de beginner met of zonder les al snel een partijtje kan spelen.

Wie ook wil kennismaken met My PadelClub Krimpen is zaterdag 5 maart, tussen 14.00 en 17.00 uur, welkom. Aanmelden kan via de website.