Nieuwe wijkagent Haastrecht/Vlist

haastrecht/vlist • Vincent Both is de nieuwe wijkagent voor Haastrecht en Vlist.

De wijkagent houdt zich bezig met de totale politiezorg binnen zijn werkgebied, zoals milieudelicten, overlast en criminaliteit. Vincent Both is het aanspreekpunt voor de kernen Haastrecht en Vlist. Hij zal zichtbaar aanwezig zijn, maar krijgt uiteraard ook hulp van zijn collega's.

De nieuwe wijkagent is te bereiken via het algemene nummer van de politie (0900-8844).


Patrick Roest in comité van aanbeveling 

lekkerkerk • Schaatser Patrick Roest is één van de drie leden van het comité van aanbeveling van Stichting Dorpshuis Lekkerkerk. 

De kersvers zilveren medaillewinnaar (2x) van de Olympische Spelen in Beijing steunt hiermee de stichting bij het realiseren van de plannen om een dorpshuis te realiseren in Lekkerkerk. Naast Roest nemen notaris Leo van Veen en Stien van den Berg zitting in het comité.
Stichting Dorpshuis Lekkerkerk krijgt steeds meer steun voor haar plannen om een dorpshuis te realiseren. De inzet van de stichting is om zalencentrum Amicitia te behouden voor Lekkerkerk. Inmiddels zijn er gesprekken gevoerd met de nieuwe eigenaar De Langen en Van den Berg en zit de stichting ook weer met de gemeente Krimpenerwaard om de tafel. Vanuit het verenigingsleven en stichtingen is er eveneens veel steun voor de plannen, meldt Stichting Dorpshuis Lekkerkerk.