Crimpenhof Valentijn Gift Party

krimpen aan den ijssel • Afgelopen weekend stond de All You Need Is Love-caravan op het plein, maar winkelcentrum Crimpenhof heeft nóg een liefdevolle actie in petto: de Valentijn Gift Party. 

Zaterdag 12 februari kan iedereen vanaf 12.00 uur op het Van Vlietplein, in een passende setting, meedoen aan de Valentijn Gift Party. Op vertoon van een kassabon en na het invullen van een deelnamekaartje, kan er worden meegespeeld. De gelukkige prijswinnaars ontvangen direct hun prijs. Elk uur is er een trekking, de eerste om 13.00 uur. 

Te winnen prijzen zijn o.a. bloemen, bonbons of een fashion-cadeaubon, beschikbaar gesteld door Crimpenhof-ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website: www.crimpenhof.nl of op Facebook.


Anekdotes oud-veearts 

ammerstol • Voormalig veearts J.M. van de Putten uit Lopik geeft donderdag 17 februari een presentatie in het H. Zanen Buurthuis te Ammerstol. 

Van de Putten was decennialang een bekende verschijning op het erf van vele boeren in de regio. “Ik heb weleens tien keizersneden op één dag gedaan. Soms 's nachts, als het buiten min tien was.'' 

Hij vertelt in het H. Zanenhuis verhalen, ervaringen en anekdotes. Aanvang 14.30 uur, entree 3 euro (incl. koffie/thee en een drankje). Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 15 februari bij Ina van Duijvendijk, 353648.


Bridge op nieuwe locatie

schoonhoven • Bridgeclub Schoonhoven begint woensdag 9 februari met haar bridgemiddagen op een nieuwe locatie: gebouw De Overkant, Wal 34. Nieuwe belangstellenden (ook als men geen partner heeft) zijn welkom, aanvang 13.30 uur. 


Ruilbeurs

schoonhoven • Zaterdag 12 februari wordt er weer een ruilbeurs gehouden in het clubgebouw van Stichting Zilverstad Schoonhoven, aan de Nieuwe Singel 39. 

Hier kunnen belangstellenden terecht voor postzegels, munten en ansichtkaarten. Ook kan men hier gratis en vrijblijvend verzamelingen laten taxeren. De beurs is van 13.00 tot 16.30 uur. Entree: 1 euro.


Hulp bij belastingaangifte

krimpen a/d lek • Vakbond FNV biedt haar leden hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Vanaf 15 februari is het mogelijk hiervoor een afspraak in te plannen via de website (www.afspraakmakenfnv.nl) of telefonisch: 088-3680368. 

De invullocatie in de Krimpenerwaard is Het Cultuurhuis, De Markt 201, te Krimpen aan de Lek.