woensdag 9 februari

Bingo
14:00, Schoonhoven, SWOS, Oranjeplaats 45B
WelZijn Krimpenerwaard houdt een bingo. De kosten zijn 5 euro. Er wordt gevraagd om de QR-code.

Lezing ‘Leven en werk van Kierkegaard’
20:00, Krimpen aan den IJssel, De Wingerd, Populierenlaan 90a
Søren Kierkegaard was een Deens theoloog (1813-1855) en filosoof wiens werk een diepgaande invloed op het filosofisch, theologisch en religieus denken van de twintigste eeuw heeft uitgeoefend, die voortduurt tot op de dag van vandaag. De lezing door Suzan ten Heuw bespreekt de opbouw van Kiergegaards oeuvre.

vrijdag 11 februari

Filmavond: Mamma Mia Here! We Go Again
19:30, Krimpen aan de Lek, Cultuurhuis
Terwijl ze terugblikt op het leven van haar vrijgevochten moeder, opent Sophie de deuren van het nieuwe Hotel Bella Donna en begint ze al dansend aan een nieuw hoofdstuk. Er is ook een borrelhapjesarrangement vanaf 18.00 uur bij Grand Café Siep. Dit arrangement kunnen belangstellenden direct kiezen als ze een ticket koopt voor de film (kies kaartsoort toevoegen). Tickets kosten 5 euro per persoon, het borrelhapjesarrangement kost 12,50 euro.

zaterdag 12 februari

Verzamelaarsbeurs
13:00, Schoonhoven, clubgebouw Zilverstad, Nieuwe Singel 39
Een ruilbeurs in het clubgebouw van Stichting Zilverstad Schoonhoven. Hier kan men terecht voor postzegels, munten en ansichtkaarten. Ook kan men hier gratis en vrijblijvend een verzameling laten taxeren. De beurs is van 13:00 tot 16:30 uur. Entree is 1 euro.

Lezing over zilversmidsgeslacht Geelen
13:30, Krimpen aan den IJssel, Buurtkamer De Vijverhoek, Lage Vijver 2
René Kapper vertelt aanwezigen alles over het zilversmidsgeslacht Geelen uit Schoonhoven. Toegang is gratis voor iedereen. Aanmelden via secretaris-rtm@ngv.nl.

zondag 13 februari

Verhalencafé in Theater Concordia
15:00, Haastrecht, Theater Concordia
Voor de pauze kunnen aanwezigen genieten van vertellers die zich hebben opgegeven voor het open podium. Na de pauze kunnen de aanwezigen luisteren naar professioneel verhalenverteller Mieke Aalderink met haar verhaal ‘Marte of een slimme rechter'. Prijs: 10,00 euro.

dinsdag 15 februari

Lezing Oude Hollandse Waterlinie
19:00, Bibliotheek, Schoonhoven
In het Rampjaar van 1672 maakten de Hollanders gebruik van een waterlinie vanaf Amsterdam tot aan Heusden om de vijand tegen te houden. Leen Ouweneel deed de afgelopen jaren uitvoerig onderzoek naar de waterlinie. Deze avond vertelt hij over zijn bevindingen. De lezing is gratis, aanmelden via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.