• Francis van Broekhuizen in Theater Concordia.
• Francis van Broekhuizen in Theater Concordia. Foto: Aangeleverd

Francis van Broekhuizen treedt op in Theater Concordia

Algemeen

HAASTRECHT • Zaterdag 19 februari treedt Francis van Broekhuizen op in Theater Concordia Haastrecht met de voorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’. 

Francis speelt deze avond twee voorstellingen, één om 18:30 uur en één om 20:15 uur. Ze is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland, die haar overtuigd zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid.

Over Francis
Sinds 2005 is Francis freelance-operazangeres. Ze studeerde in 2004 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. In dat jaar was Francis ook finaliste en prijswinnares tijdens het Christina Deutekom Concours te Enschede.
Francis is een dramatische sopraan. Naast haar werk in opera geeft Francis liedrecitals en is ze regelmatig als gast te horen in diverse radio- en tv-programma’s. Zo heeft ze haar eigen rubriek Aria Varia bij De ochtend van 4 van Margriet Vroomans. Ook hebben zij samen podcasts gemaakt over klassieke muziek. Deze zijn te vinden op de website van Radio 4.

Kaarten voor de voorstelling in Theater Concordia kosten 17,50 per persoon en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.