Presentatiegids vv Papendrecht

papendrecht • De nieuwe presentatiegids van voetbalvereniging Papendrecht is onlangs verschenen. De Rode V 2022 is tot stand gekomen dankzij de communicatiecommissie van VV Papendrecht, vrijwilligers en mediapartners NOSUCH en ZPRESS Media Group. De glossy geeft een indruk van wat de vereniging allemaal te bieden heeft. Alle geledingen van de club komen aan bod. Geïnteresseerden kunnen het kleurenmagazine afhalen op het Slobbengors. De pdf-versie kan gedownload worden van de website: vvpapendrecht.nl.


Vier duels schorsing Bedirhan Budak

alblasserdam • De beroepzaak van Alblasserdam-speler Bedirhan Budak heeft hem een reductie van vier duels schorsing opgeleverd. 

Hij moest aanvankelijk zes wedstrijden aan de kant blijven. Nu opnieuw naar de rode kaart in de met 4-3 gewonnen wedstrijd tegen Tricht is gekeken, is de sanctie aanmerkelijk verlicht. Budak moet twee duels aan de kant blijven, maar moet wel oppassen. De tuchtcommissie gaf een voorwaardelijke straf van vier wedstrijden schorsing. Als hij opnieuw in de fout gaat heeft hij die vier duels schorsing meteen aan zijn broek. 

In dezelfde wedstrijd kreeg ook Alblasserdammer Jeffrey Gooshouwer rood en vijf wedstrijden schorsing. In zijn zaak is nog geen uitspraak.


Nederlaag voor Klipperstars

nieuw-lekkerland • Klipperstars leed in Delft een ontluisterende 82-50 nederlaag tegen Puch. De Nieuw-Lekkerlandse basketballers hadden een offday en werden overklast. Vooral het scorend vermogen liet te wensen over. Sem Janse werd nog wel met 22 punten topscorer.