Drechtstreek krijgt aansluiting met de middenmoot

papendrecht • Dankzij een 4-1 overwinning op Ameide heeft Drechtstreek de aansluiting met de brede middenmoot in 3D gevonden. De wedstrijd kabbelde voort tot aan de 38e minuut. Vanaf het middenveld was het Daeley van der Graaf die met een schitterende pass Mark Kunst kon bereiken. Kunst werkt de bal in twee instanties koppend achter de keeper (1-0). Ameide moest twee minuten later de tweede tegentreffer incasseren. Balverlies op het middenveld leidde tot een goede combinatie en stelde Mark Kunst in staat om zijn tweede treffer van deze middag te noteren. Ameide had in de tweede helft wat meer doelkansen en het was Roy de Blank die de 2-1 wist te produceren. Verder dan deze aansluittreffer kwam het niet en Drechtstreek hield het veldspel sterk in handen. De Papendrechters konden de voorsprong zelfs uitbouwen. Invaller Timo Velberg wist met een mooie actie de keeper te omspelen en noteerde de 3-1. Invaller Frank Versteeg , die debuteerde, kon de blauw-witte aanhang met een geplaatst schot laten juichen.