Tentoonstelling

papendrecht • Museum Dorpsbehoud heeft de tentoonstelling over 100 jaar VV Papendrecht en de boekenactie verlengd tot eind december 2022. Het museum is gevestigd op het adres: Veerdam 6. Dankzij verlenging van de boekenactie zijn alle boeken tot 5 euro verkocht worden voor 2 euro en alle boeken tot 10 euro voor 5 euro. Museum Dorpsbehoud is iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend en de toegang is gratis. Dankzij heel veel stemmen mocht Dorpsbehoud een gift van 1.051,44 euro in ontvangst nemen van de Rabobank Club Support actie. Een welkome gift voor het tuinproject achter Museum Dorpsbehoud.


Bingoavond De Zonnebloem

papendrecht • De derde bingoavond van het seizoen bij speeltuin De Zonnebloem in Papendrecht vindt plaats op vrijdag 28 oktober, in het clubgebouw. Er worden vijftien rondes en een superronde gespeeld. Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals boodschappentassen, cadeaubonnen en huishoudelijke apparaten. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De prijs van een bingokaart is 1,50 euro (voor 3 rondes) en voor de superronde 0,75 euro. Er kan ook gepind worden.


Feestelijke dagen bij Van der Linden

sliedrecht • Bij Autoservice Van der Linden B.V., Prisma 2 in Sliedrecht, is het op 4 en 5 november weer feest. De autodealer houdt dan haar relatiedagen om haar klanten in het zonnetje te zetten. De actiedagen van de Kia-dealer heeft dit jaar als thema Energiedeals. Zo krijg je minimaal 1500 euro inruil voor je auto (mits 3 maanden op naam) bij aankoop van een nieuwe Kia of een occasion en bij aankoop van een nieuwe auto of een occasion kan het spiraalspel worden gespeeld voor extra korting. 

Op vrijdag 4 november is de dealer geopend van 8.00 uur tot en met 21.00 uur en op zaterdag 5 november van 8.30 uur tot en met 17.00 uur. Tijdens de relatiedagen zijn er ook kraampjes waar diverse producten worden aangeboden. Op zaterdag 5 november is er een pizzabakker die verse pizza’s bakt.