Kinderdienst Elimkerk

papendrecht • De Elimkerk in Papendrecht houdt op dankdag, woensdag 2 november, een kinderdienst. Het thema is 'Wie dank jij?' Voorganger is dominee N.C. Smits. De dienst begint om 14.30 uur.


Ontbijt met pannenkoeken

alblasserdam • Het Participant in Alblasserdam biedt op maandag 31 oktober onderdak aan een pannenkoekenontbijt. Het duurt van 9.00 tot 10.30 uur. Het adres is: Lelsstraat 2. Voor 2 euro kan elke gast zoveel eten als gewenst. Het participant is drie maal per week open (maandag, dinsdag en vrijdag) van 9.30 tot 16 uur. 

Bezoekers kunnen er terecht voor een praatje, om iets te drinken en om een warme lunch te eten. De eerste thee/koffie/melk is gratis (daarna 50 cent per consumptie). De maaltijd is 2 euro. Er zijn tal van creatieve activiteiten en spellen te doen. Voor meer informatie en voor aanmelden voor het pannenkoekenontbijt (niet verplicht): 06-41098591.


Colleges over kunststromen

alblasserdam • 'Stichting Oud geleerd is Jong gedaan' start op maandag 7 november in Alblasserdam met een serie toegankelijke colleges over belangrijke kunststromen in de Westerse wereld. 

De colleges worden verzorgd door en vinden plaats in de Rederij, Cortgene 2. Het eerste college Beeldhouwkunst: van het begin tot en met de 19e eeuw' is op maandag 7 november van 10.30'tot 11.30 uur.  Voor meer informatie en opgave zie www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/collegetours-kunstvormen.