Hond bijt stuk uit wang van pakketbezorgster

alblasserdam • Een 42-jarige pakketbezorgster van DHL is maandagavond ernstig gewond geraakt in haar gezicht, nadat zij werd gebeten door een hond. 

De vrouw was pakketjes aan het bezorgen in de wijk. Bij een voortuin in de Gruttostraat in Alblasserdam ging het mis. De Papendrechter werd aangevallen. De hond nam een hap uit de wang van de vrouw.

De pakketbezorgster is per ambulance meegenomen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Via plastische chirurgie wordt geprobeerd de schade zoveel mogelijk te herstellen. Een officier van justitie zal beslissen wat er met de hond moet gebeuren. Daar is nog geen beslissing in genomen.


Vier aanhoudingen na steekincident Papendrecht

papendrecht • De politie heeft vrijdag vier mensen aangehouden naar aanleiding van een steekpartij die ’s morgens plaatsvond aan de Zernikelaan in Papendrecht.

De melding van de steekpartij werd rond 11.18 uur gedaan. De politie geeft aan dat het waarschijnlijk om een incident in de relationele sfeer gaat. Het slachtoffer is een 31-jarige man uit Delft en is zelf ook aangehouden als verdachte.

Er zijn drie andere verdachten aangehouden, namelijk een 24-jarige vrouw (woonplaats onbekend), een 23-jarige man uit Papendrecht en een 31-jarige vrouw uit Den Haag.

Ooggetuigen melden dat één van de verdachten onder dreiging van een taser (een stroomstootwapen) uit een auto is gehaald.

De politie heeft het voertuig van deze verdachte onderzocht. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de juiste toedracht van het steekincident.