woensdag 19 oktober

Diverse artiesten in Cabaret Dubbel
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Diverse artiesten verzorgen op woensdag 19 oktober vanaf 20:15 uur Cabaret Dubbel in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Het gaat om de Gestampte Meisjes en Fabian Franciscus. Entree bedraagt 14 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

donderdag 20 oktober

Bijeenkomst PCOB
14:00, Papendrecht, Elimkerk. Op donderdag 20 oktober vindt er weer een bijeenkomst plaats van de PCOB afdeling Papendrecht. Spreker deze middag is Nico Ras, die komt vertellen over het leven en werk van de bekende evangelist Johannes de Heer. Verder is er koffie en thee en tijd voor een praatje. Alle belangstellenden hartelijk welkom. Aanvang is om om 14.00 uur in de zaal bij de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan in Papendrecht.

Lezing over wilde planten
19:45, Papendrecht, Streeknatuurcentrum. In het streeknatuurcentrum van de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard aan de Matenaweg 1 in Papendrecht wordt op donderdag 20 oktober een lezing gegeven over ‘De pracht en kracht van wilde planten’.Verteld wordt over planten, die Pieter Schook als natuur-en schoolgids in de Hollandse Biesbosch heeft leren kennen. Wilde planten zijn niet alleen mooi, maar ook verrassend leuk, vaak helend en soms heel lekker. Het boek Biesboschflora, dat hij schreef en dat in februari 2022 uitkwam, is op deze avond verkrijgbaar. Inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang is om 19.45 uur. Toegang is 2,50 euro.

Pionconcert met EnJoy
20:00, Alblasserdam, De Pion. In buurthuis De Pion aan de Waalsmondelaan 16 in Alblasserdam verzorgt muziekgroep EnJoy op donderdag 20 oktober een concert. Thema is ‘Endless Love’. Toegang is gratis, maar er is wel een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven. Opgeven kan via www.pion-alblasserdam.nl of 06-47873731.

William Rutten in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. William Rutten komt op donderdag 20 oktober naar Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt.  In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Entree bedraagt 23 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 21 oktober

Dashboard Danglers
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. De voorstelling Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Op vrijdag 21 oktober vanaf 20.15 uur is die te zien in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Entree bedraagt 26 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 22 oktober

Pokémon ruil- en verkoop evenement in Papendrecht
10:00, Papendrecht, Boardgameshop. Dwayne de Jong organiseert op zaterdag 22 oktober van 10:00 tot 15:00 uur een Pokémon ruil/verkoop evenement. Het evenement vindt plaats in de winkel van de Boardgameshop aan de Brederodelaan 46 in Papendrecht. De entree is gratis. Belangstellenden kunnen ook een tafel huren om kaarten te verkopen of te ruilen. Voor meer informatie: zie Facebook (Pokemon-Drechtsteden beurs Papendrecht).

Familievoorstelling De Grote Haay in De Willem
11:00, Papendrecht, Theater De Willem. De familievoorstelling De Grote Haay wordt op zaterdag 22 oktober vanaf 11.00 uur uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Muk is een beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de droldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Entree bedraagt 9,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

Evensong door Canticum Amicorum in Grote Kerk Sliedrecht
16:00, Sliedrecht, Grote Kerk. Op zaterdag 22 oktober 2022 hoopt kamerkoor Canticum Amicorum een Evensong te verzorgen in de Grote Kerk van Sliedrecht aan de Kerkbuurt 131. Aanvang 16.00 uur; de kerk is open vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis; bij de uitgang wordt gecollecteerd. Een Evensong is een kerkdienst in de late middag of avond, waarbij het grootste deel van de dienst gezongen wordt. www.canticumamicorum.nl.

donderdag 27 oktober

Gouwe ouwe muziek in Theater De Willem
14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Stichting De Tijdmachine verzorgt op donderdag 27 oktober Gouwe ouwe muziek in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.Gouwe Ouwe is een ouderwets gezellige middag. Contact staat daarbij centraal. Buurtbewoners, familie, vrienden; iedereen is welkom. De huisband De Tijdmachinisten speelt live de grootste hits; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld. Entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.