Papendrecht-Altena
Papendrecht-Altena Foto: Richard van Hoek

Papendrecht dendert door: 5-1 zege op Altena

papendrecht • Papendrecht is samen met het Dordtse EBOH na vier wedstrijden zonder puntverlies lijstaanvoerder in de 2e klasse H. Ook Altena moest er zaterdag aan geloven (5-1).

Het duurde tot de 15e minuut voordat Job van der Werff de 1-0 voorsprong op het scorebord kon zetten. Vanaf dat moment kon Papendrecht gaan werken aan een veldoverwicht en was het Xavier Leenheer die vlak voor rust de 2-0 van zijn schoen liet noteren. Dit was tevens de ruststand. Pal na de rust was het Altena dat verrassend scoorde. Vanaf dat moment was Papendrecht weer bij de les. Lorenzo van Wijk kon, na goed werk van Djerrel Safhgiani, de 3-1 afdrukken. Dezelfde Lorenzo van Wijk was ook goed voor de 4-1. Het laatste wapenfeit kwam in de 89e minuut van Cerezo Drenthe. Hij mocht de 5-1 eindstand noteren.