Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Creatief aan de slag in Het Atelier in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Op eigen tempo en op eigen manier werken met zelfgekozen creatief materiaal. Dat is de opzet van Het Atelier, dat vrijdagmiddag 21 oktober voor de tweede keer wordt georganiseerd. Meerdere mensen toonden al hun belangstelling bij het eerste atelier op 7 oktober en zijn direct begonnen.

In samenwerking met de Volksuniversiteit Papendrecht wil de Culturele Raad Papendrecht mensen de mogelijkheid bieden om zelf creatief aan de slag te gaan. Inspiratie opdoen, samen bezig, dat kan hier allemaal. Van cartoons maken tot papier-maché, van klei tot beeldhouwen. Creativiteit in de meest brede zin van het woord.

Het gaat hier niet om een cursus, maar mensen die zichzelf onder begeleiding verder ontwikkelen in waar ze mee bezig willen zijn. Voor sommigen een opstapje naar een cursus of een workshop bij de VU ; voor anderen inspiratie opdoen en samen gezellig aan de slag zijn.

In ieder geval tot het einde van dit jaar staat het atelier elke twee weken op vrijdagmiddag open. Het begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur en is bij de Volksuniversiteit Papendrecht aan de Vondellaan 154 in Papendrecht. De kosten zijn 3 euro per keer. Aanmelden via de VU of via w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Dit atelier wordt op dezelfde manier georganiseerd als het Open Atelier dat de sectie Amateurkunst al een groot aantal jaren organiseert op de woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Het open Atelier richt zich specifiek op mensen die zich verder willen ontwikkelen in de teken- en schildertechnieken.