Papendrecht haalt opgelucht adem

woudrichem • “Opgelucht dat we alsnog de overwinning over de streep hebben kunnen trekken”, was de eerste reactie van Papendrecht-trainer Johan Sturres na een uiteindelijk toch nog ruim uitgevallen 4-1 overwinning op Woudrichem. Het stevig verdedigende en fysiek sterke Woudrichem koesterde een kwartier voor tijd nog hoop op een puntenverdeling, want tot dat moment hielden de partijen elkaar in evenwicht al was Papendrecht wel de betere ploeg. Invaller Stellingwerf schoot Papendrecht op 2-1 uit een penalty en daarmee was het verzet van de thuisclub gebroken.

De Zwerver blijft puntloos

kinderdijk • "We waren in de eerste helft heer en meester, maar laten het in de tweede helft volledig afweten”, zo formuleerde trainer Joery van der Waal de wedstrijd van De Zwerver tegen de Zeeuwen. Na de 1-1 ruststand liep Terneuzense Boys uit naar 1-3. Jesper Kusters bracht de spanning nog wel terug, maar daarna werd het 2-4.