De Alblas naar verdiende zege tegen SC Everstein

everdingen/alblasserdam • De Alblas-trainer Maarten van Gastelen was niet alleen tevreden met de drie punten die zijn ploeg in de wedstrijd tegen SC Everstein wist te behalen, maar wellicht was hij nog het meest blij met het feit dat de invallers hun mannetje stonden. Zijn ploeg won zaterdag met 0-4 van de ploeg uit Everdingen.

Het was puzzelen, maar het viel allemaal gunstig uit voor De Alblas, want met name in de eerste 45 minuten speelde men fris voetbal. De 2-0 ruststand via Joery Muilwijk en Jesse Steenwijk was dan ook volkomen verdiend.

In de tweede helft werd het bij De Alblas wat onrustiger; men speelde te veel de lange bal waardoor Everstein er soms uit kon komen. Echt gevaarlijk werd de thuisclub niet.

Junior Visser maakte aan alle onzekerheid een eind door in de 90e minuut 0-3 te scoren, terwijl Jari Zijderveld in de blessuretijd het laatste woord had (0-4).