Papendrecht-GJS
Papendrecht-GJS Foto: Richard van Hoek

Papendrecht laat GJS kansloos afdruipen

papendrecht • Na 45 minuten zag het er nog niet naar uit dat Papendrecht wederom een forse overwinning zou gaan boeken. Het was allemaal niet zo flitsend wat de ploeg uit Papendrecht liet zien. Men was met name in de eindpass ronduit slordig. Toch was het Daniel van Gorp, invaller voor de geblesseerde Van Wijk, die de ruststand op 1-0 bepaalde.

Na de thee een geheel ander Papendrecht, dat de gehele tweede helft de bovenliggende partij was. Het duurde tot minuut 63 alvorens de voorsprong vergroot zou worden door Jay Luciano, uit een fraaie combinatie met Jarden van Ek. Vijf minuten later was het wederom raak toen Jarden van Ek de bal prachtig in de bovenhoek krulde (3-0). Rob van den Boom deed nog iets terug voor GJS (3-1), maar uiteindelijk had Papendrecht het laatste woord. Jay Luciano omspeelde de GJS-doelman en zorgde voor de uiteindelijke 4-1.