Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Programma Vrouw & ZO Alblasserdam gaat vierde kwartaal in

Algemeen

ALBLASSERDAM • Twee keer per maand wordt door Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) op donderdagochtend een bijeenkomst voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden georganiseerd. Voor de komende maanden is weer een programma vastgesteld.

De insteek van de ontmoetingsochtenden is om dames met verschillende culturele achtergronden bij elkaar te brengen om te ontspannen en/of iets te leren. Deelname is (meestal) gratis.

Voor het vierde kwartaal staan de volgende thema’s/activiteiten op het programma: op 13 oktober bloemenkrans maken, hiervoor wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Op 27 oktober komt de wijkagent langs om met de aanwezigen in gesprek te gaan of vragen te beantwoorden. Op 10 november komt de wijkverpleegkundige op bezoek, ook dan is er gelegenheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Donderdag 24 november wordt een trip naar het tuincentrum georganiseerd waar de kerstsfeer al helemaal aanwezig is.

Op 8 december zal een spannende en gezellige pubquiz worden georganiseerd en voor 22 december staat een sfeervolle kerstkoffie op de agenda.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Participand, tenzij anders vermeld op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Inloop is steeds vanaf 09.30 uur en het programma start om start 10.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom en worden uiteraard opgevangen door vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen bij Sabine van Dalen via 078-2021111 of s.vandalen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.