Afbeelding
Foto: Aangeleverd

OldStars korfbal van start in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Op donderdag 22 september zijn alle 55-plussers uit Papendrecht en omgeving welkom bij korfbalvereniging PKC om gratis kennis te maken met OldStars korfbal.

OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staat ontmoeting en sociaal contact centraal. Aanmelden voor de kick-off op 22 september kan via Jan Rietveld oldstars@pkc-korfbal.nl.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met de Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Korfbal is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Deelname aan de kick-off is gratis, de vereniging zorgt voor korven en ballen. Makkelijke kleding voldoet.

Het programma voor de kick-off op 22 september start om 10.00 uur met een inloop en om 10.15 uur met een welkomstwoord. De training start om 10.30 uur met een warming-up. Om 11.20 uur is er een nazit en een evaluatie met een hapje en een drankje.

Na de kick-off op 22 september komt de groep wekelijks op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur bij de vereniging bij elkaar.